Over Gastouder Vesna Milinkovic

Mijn naam is Vesna Milinkovic,  39 jaar oud en ik ben inmiddels al weer ruim 7 jaar werkzaam als geregistreerd gastouder aan huis in de omgeving Helmond. Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten ook sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven in de richting “Man and Identity” en in 2012 heb ik een diploma Helpende Zorg en Welzijn, specialisatie Gastouder behaald. Natuurlijk heb ik ook een Eerste Hulp aan Kinderen diploma en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Augustus dit jaar ben ik op zoek naar een nieuwe familie, aangezien de werkzaamheden bij één van de huidige familie’s waar ik werkzaam ben dan zullen stoppen.

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag ben ik gastouder bij een familie waar ik al 6 jaar werkzaam ben.

In 2011 ben ik zelf geworden van een geweldig kereltje Iggy genaamd.

Referenties zijn beschikbaar en u kunt eventueel ook contact opnemen met de families waar ik op dit moment werkzaam ben of werkzaam ben geweest.

Ik ben in het bezit van een rijbewijs en heb een ruime auto ter beschikking. Ik zoek voorkeur een familie die niet (veel) verder dan 20km van Helmond vandaan woont.

Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag van u.